Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Aansluitend aan de lunch en wandeling 402 in de middag op pad naar Roermond. Het was ontzettend warm en met veel onbeschutte plekjes was het flink zweten ondanks het vele water dat je onderweg richting Roermond tegenkomt. Een bezoekje aan de sluis en bij het officiële startpunt waren een welkom afkoeling. Route zelf was afwisselend verhard/onverhard en goed te lopen alsmede goed beschreven.

  • Félice Hylkema

    Gisteren met prachtig weer de route gelopen. Het gedeelte tussen de Pastoor Pinckerstraat en de Zandstraat was in het begin nog goed te doen maar halverwege zakten we tot over de enkels in het water en de modder. Er was een alternatief pad ontstaan op de helling dus het komt vaker voor zo lijkt . Voor ouderen is dit deel van de route sterk af te raden.

Leave a Comment