Comments ( 5 )

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 318 gestart bij observatiepost De Wielewaal bij punt 6 en deze wandeling verder gelopen. Een heerlijk omgeving. Zeker het uitwaaien over het pand langs de A2, wel veel herrie, maar dat is afhankelijk van de wind. Daarna struinen langs de Middelsgraaf en door het natuurgebied De Doort. Twee maanden geleden stond het pad tussen de vijvers geheel onder water, nu was het pad nagenoeg droog en dus goed begaanbaar. Een mooi gebied.

 • Margriet

  Vandaag deze route gelopen, gestart bij punt 5 in Dieteren. Prachtige wandeling met een lekkere zon. De beschrijving klopte perfect!
  Wij hebben genoten

 • René

  Ik heb zowat een kwart van de totale lengte door de drab gelopen, steeds als de route door De Doort ging. Wat modder is echt niet erg, maar dit was geen gewone modder: het was klei- en leemachtig, soms enkeldiep, met overwegend geen mogelijkheden om ‘van ’t padje af’ te lopen zodat ik steeds goed moest opletten waar ik liep, ook om te zorgen dat ik niet onderuitging. En dan had ik nog goede, hoge wandelschoenen aan ook. Deze wandeling is absoluut géén aanrader in dit jaargetijde c.q. de natte moesson die tegenwoordig voor winter (eigenlijk een verlengde herfst) moet doorgaan.

  • Lamers

   Wij hebben deze route 3 dagen geleden gelopen. In heel Zuid-Limburg is kleigrond dus alle routes zij nu modderig, niet alleen deze. Toch vonden wij het een fijne wandeling.

 • Astrid

  Een fijne wandeling, met leuke smalle paadjes langs beken en door het schitterende natuurgebied De Doort. Alles was nu goed te belopen. Geen last gehad van natte voeten. En voor de 2 de keer 3 mooie zeldzame Boomkikkers gespot. Ze zitten meestal tussen de bramen niet te ver van de waterkant. Na regenval en daarna wat warmere temperaturen heb je meer kans om ze te zien. Ze zijn zeldzaam, dus mooi voor op de foto….. maar verder met rust laten , denk ik zo!

Leave a Comment