Comments ( 6 )

 • N sniekers

  Mooie wandeling door het Leudal

 • Alice & Piet Hartog / WSC VJeO

  Het Leudal kan vanuit vele plaatsen c.q. dorpen benaderd worden en het is altijd even verrassend, ook deze route vanuit Haelen. Natuurlijk kom je op deze route ook op reeds bekende punten, zoals de Leumolen en de Litsberg. Maar ook op nieuwe punten en over nieuwe paden, zoals het gedeelte langs de Zelsterbeek.
  Een mooie en afwisselende route met soms enkele klimmetjes en heel veel water te zien van de beken.
  Knap hoe goed en nauwkeurig de wandelroute is beschreven, met zoveel paadjes in dit gebied.

  Hierbij ook de link naar onze Facebook pagina met foto’s: https://www.facebook.com/media/set?vanity=wscvjeo&set=a.1331191610571589

 • Rieky Noud

  Wat een mooie wandeling en afwisselde met plezier gewandeld bedankt voor het uitzetten we hebben het gelopen op de gps top

 • Sjef Schmit

  Vandaag 2 wandelingen vanuit de omgeving van Heythuysen. Auto geparkeerd bij parkeerplaats nabij het Leudalmuseum en deze wandeling iets verder opgepikt. Wat een schitterend gebied is het Leudal. Veel variatie, van bos, leuke paadjes, meanderende beekjes, noem maar op. Alles is aanwezig tijdens deze wandeling Even pauzeren bij Busjop voor de koffie met vlaai en dan weer door. Kortom het was top genieten vandaag. Hierna wandeling 892.

 • Willy Peters

  Gisteren deze schitterende route gelopen. Alles is prima aangegeven. Twee kleinigheidjes :
  Bij no 6 is de stip intussen meer groen dan geel. En bij no 7, 7e regel van beneden, zou ik schrijven : Daarna maakt het pas een bocht schuin vooruit naar links ( de kromming daarna naar rechts is nl. nauwelijks merkbaar.)
  Veel dank !

 • Willy Peters

  Ik bedoel : het pad !

Leave a Comment