Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag samen met wandeling 442 deze route gelopen. Een heerlijk stukje langs de Maas en door mooie bossen met leuke paadjes. Prachtig weer, mooi pad langs de Maas, veerpont heen en terug. Heerlijk uitwaaien met deze fijne wandeling.

  • C

    Vandaag deze wandeling gemaakt helaas is het niet meer mogelijk de laatste kilometers te lopen door werkzaamheden aan de dijk omleiding komt niet uit waar je moet zijn en daardoor bijna een uur extra gelopen en uiteindelijk via Maps naar de pont gegaan erg jammer..het is overigens wel een hele mooie wandeling..

  • Astrid

    Deze wandeling is weer goed te volgen . Alle werkzaamheden aan de dijk zijn klaar. De wandeling begint mooi met een leuk rondje om het kasteel. 2x oversteken van de maas met het pontje. En verder genieten van de natuur.

Leave a Comment