428. Herkenbosch

Comments ( 3 )

 • Martin en Nel

  Prachtig gebied. Mooie wandeling. Na de sneeuw en dooi wel extreem drassig!

 • Astrid

  Zomer, herfst, winter of lente het is altijd mooi in Nationaal park de Meinweg. Mooie afwisseling van veldwegen door bos, heide en langs mooie vennen. Twee jaar geleden (april 2020) was hier een grote brand. Het is mooi om te zien dat de natuur weer langzaam aan het herstellen is. Op veel plaatsen piepte de heide weer uit de zwart geblakerde grond. Tijdens onze lunch, bij genietplekje nr 14, kwam de schaapherder met zijn schapen ons vergezellen. De route is nog helemaal up to date!
  Wij hebben weer genoten….

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 323 deze prachtige wandeling in het Nationaal pak De Meinweg gelopen. In het 1e gedeelte kom je al bij een klein vennetje uit met een mooie zitbank om volop te genieten en daarna weer door langs de heide en bossen. Een kronkelpad onder en langs de hoge stroommasten is een avontuur en dan door de bossen en velden naar het bezoekerscentrum. Vanuit hier weer verder langs het vakantiepark, de mooie bossen en dan over de schitterende heide weer terug naar Venhof om op het terras een heerlijke biertje te drinken. Ik heb genoten vandaag.

Leave a Comment