Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag, 28 februari 2019, deze wandeling voor de 2e keer gelopen. De omschrijving aangepast en is nu weer actueel. Wil je graag een paar keer stevig omhoog en omlaag lopen, dan is dit een ideale wandeling in Nrd. Limburg. Een bosrijk gebied (voornamelijk loop je in Duitsland) en heerlijk stil. De grens is een natuurlijke barrière want het hoogte verschil is verrassend. Kortom wandel en geniet.

  • Astrid

    Een mooie dag, heerlijk weer, en een fantastische wandeling!! Vooral het begin van de wandeling is verrassend met zijn heuvels, smalle paadjes en vaker een blik in de diepte. Bij knooppunt A is het genieten van de natuur. Als je geluk hebt is hier n bankje vrij waardoor je even op gemak rond kunt kijken. Bij punt 5 kom je in een moerasgebied terwijl de rest van het bos vrij droog is. Heel apart en mooi om te zien. Bij punt 7 loop je een schitterend smal pad langs een diepe afgrond. Daarna nog genieten bij een mooi uitzichtspunt.
    Oja bijna vergeten te zeggen , onderweg staken 2 wilde zwijnen ons pad over…cute!!
    Een erg mooie en goed omschreven wandeling!

Leave a Comment