Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vanmorgen vanuit Neer wandeling 1137 gelopen en vanmiddag deze wandeling. Dit is genieten. Lekker struinen langs beekjes (lange broek aan te raden), dan langs 6 plassen, waar je je eigen weg moet zoeken, dan door het bos langs een hoge afrond langs de Maas en en het prachtige uitzicht over de Maas bij Hanssum. Een wandeling met heel veel variatie en dus genieten. Op het terras bij ’t Raodhoes in Neer is het prima nagenieten.

 • Toos

  Vandaag, 2e Paasdag, onder een stralende zon deze prachtige wandeling gelopen. Vooral het tweede deel door natuurgebied Weerterbeemden is erg mooi evenals de geweldige uitzichten over de Maas vanaf de hoogte. Aan het eind nog een mooi stuk langs de Neerbeek! Zoveel afwisseling op een route van 10 kilometer!

 • Marc

  Mooie route! Langs de visvijver (moie in te schatten 1.5 km) is geen pad… 1.35 meter hoog gras en brandnetels. Zou tof zijn als dit deel beter bewandelbaar zou zijn. Maar verder, fantastisch.

  • Marc

   Moeilijk in te schatten… typefoutje

Leave a Comment