Comments ( 3 )

 • Riekie Sturme

  vandaag deze route gewandeld. ter informatie
  bij punt 4:
  aan de rand van het bosje, staat een houten klaphek, je loopt de wei door en er staat weer een houten klaphek.je komt dan op de brede grindweg.

 • Sjef Schmit

  Een mooi gebied om te verkennen. Je loopt over het voormalige munitiedepot van het Engelse leger. Een echt stilte gebied. Daarna over een leuk bospaadje naar de uitkijk wand en dan een lange rechte weg. Dan opeens rechts door een klaphek en wederom een verrassend paadje door het bos. Kortom genieten van het begin tot het einde. Op het terras van cafe De Grens kun je dan wederom heerlijk genieten.

 • Astrid

  Wat een apart natuurgebied Brachterwald met zijn voormalig munitiedepot. Mooie natuur afgewisseld met de nodige aarden wallen die vroeger bescherming boden aan de munitieopslagplaatsen. We vonden het grappig dat we juist uitgerekend hier, op het voormalig munitiedepot de paddenstoel met de naam Kogelwerper ( Sphaerobolus stellatus) vonden. Wel lastig te vinden want hij is piep en piep klein.

Leave a Comment