Comments ( 4 )

 • Ton en Jolanda Fransen

  Mooie route tot het gedeelte bij de visplas van HSV Leudal. Hier was het afgezet met draad en totaal overwoekerd, geprobeerd maar was niet te doen. Via gps omleiding gezocht en veel later weer terug op de route gekomen. Dat stuk was jammer maar de rest mooi en goed!

 • Sjef Schmit

  Heerlijke wandeling langs de Maas. Oversteken met het grote veer en bij Neer met het voetpont. Samen met wandeling 426 een fijne wandeling, zeker met mooi weer. Route omschrijving en gps zijn weer actueel, dus ga ervan genieten.

 • Toos

  Wij liepen vandaag 12 juni 2020 en het pontje naar Neer vaart nog steeds niet vanwege de Coronamaatregelen.

 • Robert Blom

  Op zaterdagochtend 25 juli van start voor deze wandeling met als startpunt gekozen voor de markt in Beesel. Al vrij snel verlaat je het dorpje en kom je langs de mooie molen ‘De Grauwe Beer’. Aansluitend via mooie graspaadjes door weilanden met mooie uitzichten, runderen en veel water om je heen op pad naar het veerpontje Rijkel-Neer (mondkapje verplicht). Voor 1,50 naar de overkant en dan de Maas volgend richting achtereenvolgens Neer, Kessel-Eik naar Kessel. In het begin via leuke bospaadjes en vervolgens een lange rechte asfaltweg langs de tentenreus naar het knusse dorpje aan de Maas. Na wat rondkijken het veer weer genomen (mondkapje niet verplicht en slechts 0,40) om weer de overkant te bereiken. Via veldwegen terug naar Beesel voor de lunch. Leuke wandeling met veel bezienswaardigheden en route prima in orde.

Leave a Comment