Comments ( 5 )

 • Leon en Annemie

  Hallo,

  We hebben vandaag 443 Olne gelopen: prachtig,
  en perfect beschreven!
  Het aangegeven restaurant; Ferme du Haras was gesloten, meerdere dagen per week en gaat pas open om 17.30 uur op enkele dagen.
  Beetje verderop in Soiron centrum waar de route net niet passeert is echter een alleraardigst restaurantje: Du coq a l’Ane,
  Groetjes.

 • Ann en Paule

  Op Paasdag deze pittige route van Jan Nobbe gelopen. Heel mooi, gevarieerd en erg leuk ! Overwegend onverharde wegen, flink stijgende en dalende bospaadjes, mooie vergezichten. Routebeschrijving klopt helemaal. Deze wandeling staat in onze top 3 van de wandelgids !
  Voor de geïnteresseerden: Ferme du Haras staat te koop 😉!

 • Hans Heidendal

  Een zwaar bewolkte hemel, 20 graden en zo nu en dan een verfrissend, mals regenbuitje: de ideale omstandigheden voor deze zeer pittige wandeling. Nou ja: “zeer”. Valt eigenlijk reuze mee. Het is vooral opletten bij de zeer steile afdaling (punt 2) dat je niet struikelt over de losse stenen. Maar verder is het goed te doen. Heerlijke wandeling!

 • Ad Kneppers

  Vandaag, 10 oktober 2023, deze wandeling gelopen onder zomerse omstandigheden. Eén van de mooist wandelingen uit de “Wandelgids” die ik tot nu toe heb gelopen. Inderdaad behoorlijk pittig en een beperkt deel erg steil. Ongeloofljk om al die “kruip door, sluip door”-paadjes zo aan elkaar te kunnen knopen.

 • Adri Voogd

  Schitterende wandeling. Ongerepte stukjes bos en beekjes, afgewisseld met mooie vergezichten. Beschrijving is prima. Alleen bij de sporthal in Wegnez ging het bij ons even mis. Inclusief stops waren we 6 uur onderweg. Rustig tempo.

Leave a Comment