Comments ( 4 )

 • Riekie. Sturme

  kom zelf uit Belfeld.
  De Herberg is dicht, helaas .

 • Astrid

  Een gevarieerde wandeling met mooie lanen, verrassende paadjes langs de Schellekensbeekje en het fraaie buurtschap Ronkenstein.
  Bij de molenvijver in Ronkenstein onze zelf meegenomen lunch genuttigd. Heerlijk in het zonnetje, heerlijk genieten!! En dat in half November!! Verder kom je nog langs een kleine goedverzorgde particuliere “dierentuintje” met o.a. Struisvogels, geiten, hangbuikzwijntje, reeën. Op het terrein heeft hij een kast staan met verschillende eieren van groot naar klein. Mooi om te zien hoe groot bv. een struisvogel ei is ten opzichte van een parkieten ei.
  .

 • Margriet

  Wat een heerlijk wandelweer en wat een verrassend mooie en afwisselende wandeling!
  Langs boomkwekers, door bossen, langs het Schellekensbeekje,langs de Maas met prachtige vergezichten.
  We hebben genoten!!!

 • Toos

  Nadat we in de ochtend al genoten hadden van wandeling 533 begonnen we in de hete middagzon aan deze wandeling. Het begin was pittig: ruim twee kilometer zonder schaduw over een asfaltweg. Daarna wordt de route mooier. De gps leidde ons niet langs Ronkenstein maar er achter langs. We hebben de route van 10,5 km gelopen die ons via mooie boswegen weer terugvoerde naar Belfeld.

Leave a Comment