Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wat een geweldige Ardennen route met leuke klimmers en dalers, een prachtige omgeving. inderdaad in Banneux keuze genoeg qua Horeca en natuurlijk een kaarsje opsteken dat we nog vaak en mooie routes mogen lopen van Wandelgidszuidlimburg.com

  • John Melick

    Vandaag 22 juli 2020 samen met grote Paul genoten van deze top Ardennenwandeling ! Banneux (een echte bedevaartplaats) is een prima start- en eindpunt. Bospaden, achterafpaadjes, keienpaden, droge en natte beekbedingen, smalle asfaltwegen: je krijgt het allemaal onder je zolen. Bergop en af, prachtige vergezichten: je moet het allemaal ondergaan.
    Er is voldoende schaduw en de beschrijving is perfect.

    Tip : vul vooraf in Banneux een flesje met eau de la source bij de Bron. Hieraan kan je je onderweg laven. Dit kan de wandeling vergemakkelijken.

Leave a Comment