Comments ( 5 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Wat een geweldige Ardennen route met leuke klimmers en dalers, een prachtige omgeving. inderdaad in Banneux keuze genoeg qua Horeca en natuurlijk een kaarsje opsteken dat we nog vaak en mooie routes mogen lopen van Wandelgidszuidlimburg.com

 • John Melick

  Vandaag 22 juli 2020 samen met grote Paul genoten van deze top Ardennenwandeling ! Banneux (een echte bedevaartplaats) is een prima start- en eindpunt. Bospaden, achterafpaadjes, keienpaden, droge en natte beekbedingen, smalle asfaltwegen: je krijgt het allemaal onder je zolen. Bergop en af, prachtige vergezichten: je moet het allemaal ondergaan.
  Er is voldoende schaduw en de beschrijving is perfect.

  Tip : vul vooraf in Banneux een flesje met eau de la source bij de Bron. Hieraan kan je je onderweg laven. Dit kan de wandeling vergemakkelijken.

 • Els Cottens

  Als je de wandeling met GPS doet, lukt het niet om ze helemaal te volgen. 2 brugjes over de vesder zijn verdwenen door de overstromingen. Dus een beetje zoekwerk. Voor de rest schitterende wandeling.

 • Hans Heidendal

  Heb toch ook maar n kaarsje opgestoken ter nagedachtenis aan Jan Nobbe.

 • John

  Wandeling is inmiddels geactualiseerd en probleemloos te lopen. Met name het gedeelte vanaf Pepinster naar Banneux is schitterend

Leave a Comment