Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Ook deze wandeling voor de 3e keer gelopen (laatste keer in 2015). Het Leudal gebied is prachtig met veel bossen en heide, maar ook mooie meanderende beekjes. Vandaag ook 2 andere fanatieke wandelaars uit Roermond tegengekomen. We konden elkaar hele verhalen vertellen over de mooie wandelingen van Jos. Hier en daar wat aangevuld in de beschrijving en de wandeling is weer actueel. Dit gebied is te mooi om links te laten liggen. Dus… gewoon doen en wandelen maar vooral genieten.

  • Astrid

    We komen vakere in het Leudal gebied maar het blijft prachtig, Vooral nu er van alles in bloei staat zoals, Steenbreek, Gele brem, Lelietje der dalen. We kwamen vele bekende plekken vandaag tegen maar toch ook weer paadjes die we nog niet gehad hadden.

Leave a Comment