Comments ( 3 )

 • Yolanda

  ontzettend leuke wandeling. wij waren in overhetfeld begonnen. Het beschreven begin “loopbij de kapel l over het grindpad etc”. is vanaf de aangeraden parkeerplaats niet logisch. wij hebben hem met gps daardoor omgekeerd gelopen wat jammer was. het is leuker om even voor het eind door het leuke brueggen te lopen.
  we hebben genoten van een heerlijke dag!

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 467 deze wandeling gelopen en gestart bij parkeerplaats bij nr. 2. Direct lopen langs de Swalm en de Venekotensee, een prachtig pad, en daarna over de heide langs de uitkijktoren, weer de bossen in. Dan een stukje over de veldwegen door het bos richting Oebel. Een leuk paadje door de bossen en langs de Dohmensee terug naar de parkeerplaats.

 • Mark

  Zeer vlakke wandeling met prachtige uitzichten. Ook goed te doen bij warm weer. Deels erg rustig, op andere stukken kom je vooral hondenuitlaters tegen.

Leave a Comment