Comments ( 4 )

 • Pierre Meijer

  Vandaag met 3 wandelvrienden deze route gelopen – begonnen bij Waldhaus aan de Hariksee. Zeer mooie route.
  Helaas was café Waldhaus in de winter overdag gesloten…….
  Wandeling gecombineerd met 473

 • Nelly

  Vandaag deze route gewandeld. Hele mooie route en heel duidelijk beschreven

 • Astrid

  Gisteren deze wandeling gestart vanuit het knusse Brüggen. Op weg naar de Bornersee en het rustige plaatsje Born over mooie bos- en veldwegen. Daarna volgt en een mooi stuk om de Hariksee met aan het water gelegen de mooie villa Insel schlösschen. Op het laatst nog een schitterend stuk door een mooi natuurgebied en langs het beekje Laarer Bach. Een mooie wandelroute waar je geregeld kunt pauzeren bij de plaatselijke horeca.
  Tip 1; Wil je rustig wandelen dan is het beter om het weekend te vermijden. Wij waren op zondag gestart en het was aardig druk zowel in Brüggen als in de natuur.
  Tip 2: Wil je wat nuttigen bij de sponsor Pannekoekenbakker dan moet je wel zorgen dat je contant geld bij je hebt want je kunt er niet pinnen.
  Route was verder perfect in orde!

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 473 deze wandeling opgepikt bij Tino’s ijssalon punt 5. Een mooie wandeling langs de Harikssee aan beide kanten. Heerlijke bossen en leuke paadjes. Dan via een mooie landweg richting Brüggen even door het stadje lopen met de vele winkeltjes en gebouwen. Dan via de Bornersee weer terug naar mijn startpunt. Een heerlijke wandeldag vandaag.

Leave a Comment