Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Volledige wandeling op vrijdag 24 juli gewandeld met prima weersomstandigheden tijdens een lang (wandel)weekend in Swalmen. Auto parkeren bij Herberg de Bos en ook direct het bos in alwaar je al snel op Duits grondgebied komt. Hele mooie route rondom de Venekotensee waar je zelfs kunt zwemmen en door het Feriendorf Venekotensee met zijn vakantiehuisjes. Op de terugweg de uitkijktoren even beklommen voor prachtig uitzicht en vervolgens terug naar de start.

  • H. Baggen

    Wat een schitterende wandeling, genoten vanaf het begin tot het einde. Wat een diversiteit; bos, hei, vennen, de Venekotensee. Met als kers op de taart ook nog twee prachtige reeën gezien op het einde van de wandeling.
    Mijn complimenten aan de samenstellers van deze route.

Leave a Comment