Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag een heerlijke wandeling vanuit Baarlo. Je loopt langs een mooie buurt en dan de bossen in. Heerlijk struinen langs de beek en over de kleine bosrijke paadjes. De route aangevuld met wandelknooppunten, dus niets staat meer in de weg om deze wandeling eens ’n keer te lopen. Daarna doorgereden naar Helden en wandeling 1177 gelopen.

 • Margriet

  Wat een heerlijk zacht weer; lekker gewandeld langs de Kwistbeek en de leuke slingerende paden in de bossen. Ook leuk het stuk dat je door Baarlo loopt. Op het einde passeerden we de St Annakapel, die van binnen mooi versierd was met kerststukken! .
  Bedankt voor weer een mooie route!!

 • Astrid

  Vandaag was deze wandeling aan de beurt. Lekker met een frisse snoet (-4 gr) en een prachtig zonnetje aan de kuier. Verder een prima wandeling met de nodige afwisseling van velden en kronkelende bospaadjes. Wij hebben weer genoten!

Leave a Comment