Comment ( 1 )

  • KB

    Een heel mooie route (uitzichten, soms schitterende paden/wegen, het historische centrum van Limbourg). Minpuntjes: de doortocht door Andrimont duurt te lang en de twee stukken langs de N61 zijn ook van minder niveau: eerst in Surdents het typisch Belgische rommeltje (als Belg mag ik dat zeggen 🙂 ) en voorbij Limbourg en de Vesder waar je over de berm moet, wordt het gevaarlijk omdat de struiken op enkele plekken de berm volledig innemen. Je moet daar dan de weg op zonder een goed zicht op het verkeer. Goed opletten daar! Het landschap is daar wel mooi overigens. Nog een opmerking over de poortjes: voorbij de watertoren in Andrimont waren ze vastgemaakt, waarbij het tweede nog vrji makkelijk los te maken (en weer te sluiten) was, over de eerste poort ben ik geklommen. Het poortje voorbij de hoeve voor Limbourg is makkelijk te missen (deels overgroeid door de haag) en hing ook vast met een ketting. Het was wat prullen om die open te krijgen.

Leave a Comment