Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Op deze warme/zonnige dinsdag in de ochtend op pad voor deze wandeling waar een lange broek inderdaad geen onnodige luxe was maar hiervoor niet gekozen en dus af en toe even wat brandnetels en ander struikgewas moeten voelen. Daarnaast werd ik na het bezoek aan de dodendraad geconfronteerd met een volledig geblokkeerde en afgezette brug, maar na enig rondkijken bleek dat als je er niet overheen of langs kan eronderdoor ook nog een optie is. Het eerste stuk van de wandeling van bijna 2,5 km lijkt lang, maar het is geweldig wandelen in een oase van rust en uitsluitend de vele (water)vogels die voor vertier zorgen. Het was sowieso heel rustig, want meer dan een handvol aspergestekers heb ik niet gezien. Onderweg wel heel veel besproeien van de akkers en dit resulteerde zelfs in een heuse regenboog net boven de akker (geweldig!). De route bij het dorpje Haler is helaas niet meer actueel. Links over het gras lopen met rechts het beekje is niet mogelijk. De houten bruggetjes en het pad daarachter was volledig dichtgegroeid en de zitbank is weg, maar desondanks is de route te volgen. De verwijzingen naar Terra Sana iets verderop zijn ook volledig verdwenen. De dodendraad is een mooie stopplek en neem zeker even de tijd alle infoborden te lezen. Kortom erg afwisselende en leuke wandeling.

  • Jan en Petra

    Vandaag deze prachtige wandeling gelopen met als start een stuk langs de Uffelse beek. Het eerste stuk niemand tegengekomen. Daarna vooral langs velden en weiland gelopen.Deze wandeling is zeker de moeite waard.
    Waarschijnlijk is de route herschreven. We zijn geen blokkades of onduidelijkheden tegengekomen.

Leave a Comment