Comments ( 2 )

  • Margriet

    We zijn gestart bij het museum Terug in de tijd. Het 1e gedeelte was nogal modderig omdat ze in het bos gewerkt hadden. Maar met de juiste schoenen ging het goed. Prachtige laan naast huys Waerenberg en toen verder door het bos. Daarna volgende weilanden en op naar het Kasteel in Horn. Het laatste gedeelte ging weer door bos, een mooi slingerpad met wat heuveltjes . 👍🏿

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 518 deze wandeling gelopen en gestart bij het museum aan de Napoleonsbaan. Direct daarna de bossen van landgoed Exaten richting Horn. Een leuk pad aan de buitenkant van Horn en dan over een lang graspad richting het imposante kasteel. De tuin zeker bezoeken en dan langs het kasteel lopen. Top! Hierna een stukje Horn en via de andere kant van Horn over een mooi slinger pad langs de snelweg terug naar het begin. Het was weer genieten vandaag.

Leave a Comment