Comments ( 2 )

  • Mark

    Heute gegangen. Der Parkplatz war am heutigen Sonntag um 10 Uhr schon gut gefüllt, ein Platz war aber noch frei. Der Abschnitt ab dem Restaurant Source de Barisart ist richtig schön, aber auch recht anstrengend. Im Winter oder nach viel Regen wird dieser Abschnitt schwierig sein. Hohe Schuhe mit gutem Halt sind auf dieser Wanderung hilfreich, die Wege entlang der Bäche sind recht “steinig”.

    De parkeerplaats was deze zondag om 10.00 uur al vol, maar er was nog één plek vrij. Het gedeelte van restaurant Source de Barisart is werkelijk prachtig, maar ook best inspannend. In de winter of na veel regen zal dit gedeelte moeilijk zijn. Hoge schoenen met goede grip zijn handig tijdens deze wandeling, de paden langs de beekjes zijn behoorlijk “rotsachtig”.

  • Jochen

    Dit is een leuke wandeling voor mensen die van de natuur, rust en water houden. Onderweg kom je heel wat watervallen tegen samen met voldoende zitbanken om even uit te puffen als je klimt omhoog. In de zomer is deze wandeling ideaal om te doen bij warme dagen omdat je grotendeels door het bos loopt. Hou er wel rekening mee dat bij lange droogte de beekjes/watervallen droog kunnen staan. Wij hebben in ieder geval genoten van deze wandeling! 😀

Leave a Comment