Comments ( 3 )

  • Francine

    Mooie route!! Bedankt voor het uitschrijven. Je leert zo een mooi stukje Neeritter en Ittervoort kennen.

  • Nico Sniekers

    Mooie wandeling!

  • Robert Blom

    Afgelopen zaterdagochtend deze wandeling gekozen als verlengde van wandeling 453 Kessenich. Vanaf het Krekelbergplein, vernoemd naar Gerard Krekelberg die geboren was in Neeritter en vooral bekend als schrijver van de tekst van het Limburgs volkslied, gaat de wandeling langs de Sint Lambertuskerk en de Armenmolen. Vervolgens een erg mooi natuurgebied, kronkelend langs de Itterbeek, met Koninkpaarden en vervolgens langs de kapel in de richting Hunsel. Tal van aspergevelden en zanderige veldwegen volgen met telkens uitzicht op de tv-toren in Ittervoort. Als toetje de mooie gebouwen rondom waterkasteel Borgitter waar je weer even op Belgisch grondgebied wandelt alvorens het plein van vertrek weer te bereiken. Mooie wandeling voor een zonnige zaterdag met een prima beschreven route en zeker even bij ’t Patorieke binnenlopen.

Leave a Comment