Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag, 25 april 2019 een rondje Maasbree gelopen. Route 475 gestart bij punt 5 (Restaurant Boszicht) en direct al verrast door het mooie ven. Een prachtig gebied met mooie wandelpaden en veel afwisseling zoals open veld, stukje Maasbree en weer de bossen in. Terug bij Boszicht wandeling 479 gelopen. Een heerlijke dag mijn rondje Maasbree. De omschrijving aangevuld met wandelknooppunten.

 • Astrid

  Bij deze wandeling kom je langs een zorgboerderij. Hier kun je lekker genieten vanaf een bankje van een gedeelte van hun erf.Vele creatieve mensen zijn hier bezig geweest.Her en der op hun terrein kom je allerlei ornamenten tegen. Van een paddenstoel, kip, dikke dames tot een rups. Ze hadden ook een koffiekast, waar je zelf koffie of thee kon nemen tegen een vrijwillige bijdrage.
  Even later kom je in het moerassig natuurgebied Dubbroek, waar het heerlijk vertoeven is!
  Een leuke wandeling!

 • Gerard

  Mortelsven is drasnat als het geregend heeft.
  Gere

Leave a Comment