Comments ( 3 )

  • Astrid

    Erg mooie route in een schitterend gebied. Helaas is de theetuin waar je langs komt alleen geopend op zaterdag en zondag en op afspraak. Deze ligt op de Hulsweg, voorbij nr 5. Eetcafe De Prairie is op woensdag gesloten.

  • Robert Blom

    Na eerst wandeling 466. Hunsel te hebben gelopen en een lunch op weg naar Ell. Een erg pittoresk dorpje met veel doorgaand vrachtverkeer. Vanaf de start vrij snel het (Lemmen)bos in en via een verharde verbindingsweg naar het eerste natuurgebied (Ellburg). Aansluitend lange veldwegen langs de bosrand en regelmatig de Tungelroyse beek naast je. De diverse natuurgebieden volgen zich snel na elkaar op. Het gedeelte tot aan de theetuin vond ikzelf erg langdradig met veel rechte veldwegen. Bij de theetuin straat trouwens een kastje buiten en kun je zelfgemaakte jam kopen. De terugweg naar Ell gaat weer over diverse graslanden met soms erg hoge brandnetels en andere beplanting dus ook hier is een lange broek soms wenselijk. Route prima op orde.

  • Margriet

    Gisteren deze route gelopen. Een gedeelte kwam ons bekend voor; een wandeling van de site klik, print en wandel. Maar weer opnieuw genoten van de mooie natuur.

Leave a Comment