Comments ( 3 )

 • Mark

  Schöne Wanderung, die auch bei warmen Temperaturen gut machbar ist. Tolle Ausblicke und interessante Wege (z.B. der Graspfad in Abschnitt 2). Der Abschnitt über die Straße in Abschnitt 5 ist nicht so schön, lässt sich aber wohl nicht vermeiden. Heute an einem sonnigen Sonntagnachmittag sind mir aber nur fünf Autos und ein Motorrad entgegen gekommen.

  Aktuell im Mai 2022: Der Weg von der Jugendherberge Richtung Unterstadt/Moorenhöhe) ist wegen eines Erdrutsches gesperrt. Man kann vor der Jugendherberge rechts zur Judenstraße und dann links in die Edelstraße gehen.

  Leuke wandeling, die ook bij warme temperaturen goed te doen is. Geweldig uitzicht en interessante paden (bijv. het graspad in sectie 2). Het gedeelte over de weg in sectie 5 is niet zo mooi, maar waarschijnlijk onvermijdelijk. Vandaag op een zonnige zondagmiddag kwamen er echter maar vijf auto’s en een motor op me af.

  Momenteel mei 2022: Het pad van de jeugdherberg richting Unterstadt/Moorenhöhe is vanwege een aardverschuiving afgesloten. Voor de jeugdherberg kunt u rechtsaf de Judenstraße in en vervolgens linksaf de Edelstraße in.

 • Stefan en Ank

  Prachtige afwisselende wandeling, ook geschikt voor warmere dagen. Wij namen hier en daar een net iets andere route, door het bos, zelfs door de gedeeltelijk drooggevallen rivier. Daardoor uiteindelijk een kilometer of 18 gelopen. We gaan hier zeker nog eens terugkomen als het iets minder droog is!

 • Stefan en Ank

  We hebben dit rondje vandaag nog eens gelopen. Het heeft een paar dagen geleden gesneeuwd en het was prachtig. Een mix van herfstkleuren en winterwonderland. De rivier was wilder dan vorig jaar, toen hij bijna droog stond, mooi om te zien. Al met al nog steeds een heerlijke wandeling!

Leave a Comment