Comments ( 3 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag, 25 april 2019 eerst wandeling 475 gelopen en in de middag deze wandeling. Een prachtig bosgebied met mooie paden. Je komt ook langs de Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree en daar word je even stil van. Daarna langs een mooi open stuk en langs enorme tuinkassen, stukje open veld om langs een mooi pad langs de beek weer terug te keren bij Boszicht. De omschrijving aangevuld met wandelknooppunten.

 • Joke Spiertz

  Op 27 juli 2021 deze afwisselende wandeling gewandeld. Onderweg lekkere kersen gekocht en ter plekke opgegeten.
  In deze periode is het een aanrader om je goed in te smeren met antimuggen lotion.
  Het is was erg vochtig waardoor er veel muggen waren.

 • Rinus van Breukelen

  Inderdaad een mooie, afwisselende wandeling. Ook wij hadden al veel last van de muggen.
  En restaurant Boszicht bestaat niet meer, maar is nu restaurant de Boswachter. Helaas (wij liepen deze wandeling afgelopen zondag) was dit restaurant ook gesloten (wellicht wel op andere dagen wel open).

Leave a Comment