Comments ( 3 )

 • Bart Ploum

  Let op, tijdens deze wandeling loop je bij Hévremont via stengelke in een weiland.
  Wij zijn daar op 6-4-2019 belaagd en aangevallen door een groot donkerbruin ‘werkpaard’. Voorzichtig zijn bij betreden van dit weiland mocht het paard aanwezig zijn.

 • Marc Linssen

  prachtige route!!!
  op vrijdag 18 december 2020 bij zonnig weer deze toproute gelopen.

 • Hans Heidendal

  Het lijkt wel of de wandelingen steeds mooier worden naarmate je ze vaker loopt (deze nu voor de tweede keer): genoten van het historisch stadje, de imposante stuwdam, de leuke paden door bossen en weilanden ( het chagrijnige paard niet tegengekomen). Ook in deze streek hebben de overstromingen hun sporen achtergelaten: alle rots- en graspaadjes langs de Vesdre (punt 4) zijn verdwenen. In plaats daarvan nu vanaf het voetbalveld tot aan de brug een brede makkelijk begaanbare grindweg.

Leave a Comment