484. Nederweert

Comments ( 3 )

  • Jan

    Vanmiddag deze mooie tocht in de buurt van onze woonplaats Weert gelopen.

  • Kaatje

    Het laatste rechte stukje kun je niet door…. brandnetels, bramen en geen pad. Mocht je hier toch doorheen gaan, kom je ook nog voor een stuk prikkeldraad. Weg volgen dus en als je op de verharde weg bent, rechtsaf gaan. Na de wei kun je weer rechts en kom je weer uit bij de beek (dan links) om de route te vervolgen.

  • Sjef Schmit

    Vandaag 2 wandelingen vanuit Nederweert gelopen maar deze zijn totaal verschillend. Deze gaat langs het mooie natuurgebied de Banen en het Sarsven een groot vogelgebied. Daarna door de bossen en mooie landerijen met vele vergezichten. Het laatste stuk is gecorrigeerd en weer goed te lopen. Na deze wandeling op naar nummer 488.

Leave a Comment