Comments ( 2 )

  • Hans Heidendal

    Wie deze, overigens prachtige, wandeling wil gaan lopen moet niet schrikken wanneer hij bij het ooit zo lieflijke en bruisende stuwmeertje van Warfaaz arriveert: het biedt n mistroostige aanblik. Het meer is leeg, de vissen verdwenen, de botenverhuur verloederd en waar eerder een speeltuin was vol vrolijke kindergeluiden staat nu n karakterloos appartementengebouw… De stuwdam wordt geheel gerenoveerd en waarschijnlijk eind 2023 zullen de bootjes wel weer varen. Maar laat dit alles geen reden zijn om de wandeling niet te lopen: veel bospaadjes, avontuurlijke rotsbeken en fanfastische uitzichten over Spa. En laat je ook niet afschrikken door de lengte (21,3 km). Ik zou zeggen: gewoon doen!

  • Hilde Nijs

    Te laat vertrokken, te vroeg donker. Daarom enkel deel A gewandeld. Topwandeling! Aanrader.

Leave a Comment