487. Schwalmtal

Comments ( 2 )

  • M&M&A

    Fantastisch mooie wandeling. Gelopen toen het bijna 30 gr was, maar perfect te doen omdat je veel in de (uitzonderlijk mooie) bossen loopt. Hier en daar kloppen de verwijzingen naar de A-wandelroutes niet meer, maar desondanks perfect beschreven en te vinden omdat er meestal dubbele omschrijvingen staan. Dank! We hebben genoten.

  • Sjef Schmit

    7 jaar geleden deze wandeling ook gelopen. De omgeving van de Swalm is prachtig, zowel in Duitsland als in Nederland. Veel bosrijk gebied met leuke paden langs de Swalm en over de velden. Het begin is direct al prachtig. Een kabbelende en leuk meanderende Swalm naast de Lüttelforster Mühle. Een leuk rustpunt bij de Molzmüle en voorbij dit rustpunt een prachtig bospad met grillige bomen met heel veel luchtwortels. Ook onderweg nog een verlate paashaas door het veld zien lopen evenals 4 reeën. Het was dus genieten vandaag.

Leave a Comment