488. Nederweert

Comments ( 3 )

 • Astrid

  Voor ons wel op bekend terrein, maar toch een leuke route.
  Deze wandeling loopt door een mooi groen bos,met veel begroeiing zoals bosbesssen,varens,grassen en bramen. Verder word t bos o.a. afgewisseld met berken-, eiken-,populieren- en dennenbomen. Je komt via een vlonderpad langs een mooi ven. Langs de beek de “Oude Graaf” groeide volop varens wat een erg mooie foto opleverden. Na nog een Ijsvogeltje en een jong ree gespot te hebben in de omgeving van de “Oude Graaf” kon onze dag niet meer stuk!

 • Maarten

  Weer een mooie route! Het laatste stuk is het hoogtepunt langs de Oude Graaf. Heel veel paddestoelen gespot en wilde paarden. Vanmiddag geen herten of reeën, de kans dat je deze tegenkomt is redelijk groot op een iets vroeger tijdstip of later in de middag.

 • Sjef Schmit

  Na wandeling 484 vanuit Nederweert, deze wandeling gelopen door het Weerterbos. Een echte boswandeling van begin tot het einde. Zeker het stuk vanaf punt 5 loop je heerlijk door de bossen. Het grenskerkje is een mooi stukje historie en daarna de uitkijktoren waar diverse fotospotters stonden om de brullende grote edelherten op de plaat vast te leggen. De herten lieten zich goed zien en de grote jongens gingen flink te keer. Kortom het was weer genieten vandaag. Terug bij Daatjeshoeve nog een lekere Korenwolf gedronken op het mooie buitenterras.

Leave a Comment