490. Altweerterheide

Comments ( 2 )

  • Astrid

    Deze keer dicht bij huis gebleven. We zijn gestart vanaf de parkeerplaats van het zwembad de Yzerenman. Halverwege de wandeling hebben we gezellig bij de Schuttershoeve (na 6,5 km) wat gedronken. Een gevarieerde wandeling met o.a. vennen, heide, bossen en zelfs een kinderboederij!

  • Sjef Schmit

    Ook ik vandaag dicht bij huis gebleven en gestart bij de Diesterbaan in punt 2 (ca 150m van huis uit). Lekker een half rondje Ijzeren Man en dan via de parkeerplaats naar het Natuur- en Milieu Centrum (loop even binnen als je wilt). Daarna via het “Snuffie” pad richting de zandvlakte en over leuke bospaadjes loop je even later langs de dierenweide. Een open stuk is genieten met dit prachtige stralende maar koud weer. Dan op het einde nog even een leuk stukje bos en kom je bij de Schuttershoeve. Vanaf deze locatie richting Altweert en dan door de bossen weer terug naar huis. Een korte maar fijne wandeling.

Leave a Comment