Comments ( 5 )

 • harry

  het enige mooie gedeelte van deze wandeling is (volgens mij) tussen punt 2 en punt 4…(jammer)…voor de rest is het een sombere route over eentonige zand- en asfaltpaden.
  deze wandeling komt zeker niet in mijn top 100.

 • Sjef Schmit

  Vandaag een rondje Peel gelopen in combinatie met wandeling 507. Startpunt bij de Peelkiosk en zo de route verder rond gelopen. Er zijn lange stukken die minder interessant zijn maar kom je eenmaal in het peel gebied, dan is het prachtig en heerlijk rustig. De omschrijving van de route hier en daar aangepast, zodat deze wandeling weer goed te volgen is.

 • Marcel

  De Peel zelf is mooi. Voor de rest heel veel troosteloze bio-industrie met lelijke stallen.

 • Piet - WSC VJeO

  Dit is inderdaad niet de meest spectaculaire wandelroute op deze site, maar het is wel een route in het buitengebied van Ospel waar veel ruimte en rust is. Het stuk door de Peel is uiteraard het mooiste gedeelte.
  Het was vandaag somber weer, grijze lucht en af en toe miezer regen, maar dat heeft voor ons de pret niet gedrukt. De routebeschrijving was zoals gewend weer top!

 • Astrid

  Ondanks het mooie weer en leuk gezelschap kon ons deze route niet bekoren. Zoals hierboven al aangegeven vele lange rechte wegen door saai landschap. Het stuk door de Grote Peel maakt nog er nog wat moois van. Helaas is dit stuk wat kort in verhouding met de rest van de route. Maar ach, ook deze route moeten we gelopen hebben willen we Jos en Hein ooit inhalen….;))

Leave a Comment