Comments ( 3 )

  • Astrid

    Deze wandelroute gelopen gecombineerd met wandelroute 446. Om eerlijk te zijn vond ik 446 de mooiste vd twee. In heel Leudal rook t lekker door de Lelietjes der dalen die in bloei stonden. Dalkruid liet ook al zijn bloemknoppen zien…

  • Sjef Schmit

    Vanmorgen eerst wandeling 411 in Horn gelopen en vanmiddag deze mooie korte wandeling. Ik heb al met enige regelmaat in dit gebied gelopen, maar ook nu weer een andere route en paden waar ik nog niet gelopen had. Je komt langs 2 watermolens. Die bij Elisabethhof was in werking en zeer imposant. Het pad langs de Leubeek is geweldig. Je ziet daar hele dikke bomen die zijn omgevallen door de knagende bever. Een prachtig stukje Leudal dat je niet mag missen.

  • Sandra Paridaans

    Heerlijke wandeling! Ontzettend leuk om al het werk van de bevers te zien. We hebben er eentje gehoord maar jammer genoeg niet gezien. Onderweg nog wilde herten gezien. Heel speciaal!

Leave a Comment