499. Baraque Michel

Comments ( 3 )

  • Jan Leinders

    Vandaag deze prachtige wandeling van Jos gelopen. Leuke vlonder paadjes, langs beekjes, door de venen en mooie bossen. Wat is het daar toch gezellig in restaurant Baraque Michel bij de kachel! Gewoon elke winter 1 keer doen! Beschrijving zeer actueel.

  • Hans Heidendal

    Gewandeld op n bewolkte ochtend: donker, nat en mistig. Het had geregend dus de bodem was behoorlijk drassig. Vanaf het wortelpad, bovenlangs het hellingbos, een prachtig uitzicht op de in nevels gehulde hoge venen. Spookachtig mooi! Maar het absolute hoogtepunt was het avontuurlijke paadje langs het op dat moment woest stromend riviertje Polleur. Wel n beetje opletten daar: veel van de knuppelpaadjes zijn ingestort of aan onderhoud toe.

  • Kenneth

    Dit is een heel mooie wandeling (alleen jammer van vooral het eerste wat lange stuk langs de N68). Bij punt 3 zal je het alternatief moeten volgen want het (planken)pad (verwijderd) naar rechts is verboden toegang geworden (om de jagers een betere “oogst” te garanderen volgens mij).

Leave a Comment