Comments ( 2 )

  • Anja Klooster

    In de dorpjes Soiron en Pepinster waan je je soms terug in de tijd. Het land van de Vesdre is prachtig en er hang een apart sfeertje. Wij zijn fan van de routes van Jan Nobbe en gaan er nog veel lopen. Jan en Jos ga zo door!

  • Kenneth

    Vandaag, oudejaarsdag 2022, deze wandeling gedaan. Hoewel er naar mijn smaak iets te veel bebouwing en verharde weg in zit, is het zeker een aanrader: afwisseling (zowel open landschap als bos), veel leuke paden en weggetjes, de mooie beekvallei van de Fiérain, het karaktervolle dorp Soiron, enz. Let op: de brug over de Vesder in Ensival is weg, ik neem aan nog een gevolg van de overstromingen van juli 2021. In plaats van rechtsaf de brug over te gaan, moet je rechtdoor blijven wandelen (Rue Francomont). Een heel eind verder zie je dan rechts de volgende brug (alleen voor voetgangers en fietsers) die wel nog/opnieuw intact is. Aan de overzijde ga je tot aan de voorrangsweg die je dan naar rechts moet volgen tot in het centrum van Ensival, daar bij de rotonde rechts aanhouden en voorbij het gemeentehuis rechtdoor en je bent weer op de route.

Leave a Comment