Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze wandeling gelopen en zowel de beschrijving als gpx aangepast. Het is een heerlijke wandeling langs de maas en maasplassen, maar ook door het stadje Thorn. De terugweg vanuit Ittervoort is een heel mooi bijzonder pad met dikke bomen en rechts het natuurgebied. ’t Vijverbroek. Via Thorn weer terug naar Wessem en dan nagenieten op het terras bij De Knip.

  • Jan Herfs

    gewoon beperken tot de 10 km. Na Thorn loop je een beetje op en neer naar de ijssalon in Ittervoort. Verder was de wandeling wel aardig.

  • Sjef Schmit

    Vandaag alle wandelingen rondom Thorn en Wessem gecontroleerd. In verband met de nieuwbouw van het vakantiepark “Maasresidence Thorn” was het noodzakelijk dat enkele wandelingen opnieuw beschreven werden. Het park is grotendeels klaar en de promenade langs de haven en appartementen is mooi aangelegd en je komt ook langs het restaurant Humphrreys.

Leave a Comment