Comments ( 3 )

  • Astrid

    Een prima beschreven en gemakkelijke wandeling. Op het laatst een steil stukje wat goed is voor je kuiten maar nog goed te doen! (Of je loopt de alternatieve route, dan heb je geen last van deze helling)

  • Robert Blom

    Aansluitend aan wandeling 462 en een lekkere salade bij Herberg De Bos in de middag van 24 juli deze wandeling gelopen en net op tijd terug voor het begon te regenen. Een vrij vlakke wandeling met wederom veel bos, maar iets minder dan de ochtendwandeling. Onderweg vele leuke paadjes, maar niet altijd geschikt met korte broek vanwege de hoge netels onderweg. Al met al een fijne wandel dag gehad over Nederlands, maar voornamelijk Duits grondgebied.

  • Sjef Schmit

    Vandaag een rondje Swalmen gelopen. Na deze wandeling ook nr. 374 gelopen. Een groot gedeelte loop je in Duitsland door mooie bossen en dan het natuurgebied Meerlebroek. Dan weer een stukje bos en bijna op het laatst een flinke klim (als je wilt). De wandelingen in de buurt van Swalmen en het grensgebied zijn allemaal prachtig. Op naar 374.

Leave a Comment