Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 491 is deze wandeling echt genieten van de Peel. Wat een schitterend gebied is dit. Heerlijk rustige paden en mooie vergezichten. Ik heb wandeling B gelopen met daaraan vastgeplakt de blauwe route. Het stukje tussen de vennen is prachtig. Je hoort de vogels en eenden/ganzen veel geluid maken. Terug in de kiosk heb ik mijn wandeling daar achtergelaten en aangegeven dat ze deze gerust kunnen promoten en dus uitdelen aan belangstellenden. Het is echt de moeite waard om deze wandeling te doen, maakt niet uit welk jaargetijde. De Peel is altijd mooi.

  • Astrid

    Samen op pad met mijn vader. We namen de B route en liepen dus 8,5 km. Hij wist nog het een en ander te vertellen over hoe ze vroeger deden turfsteken en over het gebied De Grote Peel. Wat een extra dimensie gaf aan deze route. Mooi stuk bij “t Elfde tussen de 2 grote waterplassen door. We hebben er samen van genoten. De route was weer duidelijk omschreven!

Leave a Comment