Comments ( 2 )

  • Toos

    Vandaag vanuit huis deze mooie wandeling gelopen. In de Kasteelse Bossen is van alles te zien: naast de kasteelruine, de zwemvijver en de visvijver kom je ook nog langs het Zoemhuukske (imkersvereniging), een mooie dierenweide en langs verschillende natuurspeelterreinen. Het gebied buiten de Kasteelse bossen is ook erg mooi: de huizen liggen in een bijna parkachtig aandoend landschap. Bijhet Boscafe een coffee to go gekocht en op het bankje aan de visvijver opgedronken.

  • Sjef Schmit

    Een heerlijk dagje Horst en omgeving vandaag. Begonnen met deze wandeling en hier en daar correcties in de beschrijving doorgevoerd zodat het nog fijner is om dit mooie gebied/omgeving te verkennen. Lekker door de bossen en langs het water. Daarna de nieuwe wandeling 1354 gelopen zodat we met dit heerlijke weer hebben kunnen genieten. Op het terras bij Graaf ter Horst was het biertje dubbel lekker.

Leave a Comment