Comments ( 5 )

 • Toos

  Vandaag vanuit huis deze mooie wandeling gelopen. In de Kasteelse Bossen is van alles te zien: naast de kasteelruine, de zwemvijver en de visvijver kom je ook nog langs het Zoemhuukske (imkersvereniging), een mooie dierenweide en langs verschillende natuurspeelterreinen. Het gebied buiten de Kasteelse bossen is ook erg mooi: de huizen liggen in een bijna parkachtig aandoend landschap. Bijhet Boscafe een coffee to go gekocht en op het bankje aan de visvijver opgedronken.

 • Sjef Schmit

  Een heerlijk dagje Horst en omgeving vandaag. Begonnen met deze wandeling en hier en daar correcties in de beschrijving doorgevoerd zodat het nog fijner is om dit mooie gebied/omgeving te verkennen. Lekker door de bossen en langs het water. Daarna de nieuwe wandeling 1354 gelopen zodat we met dit heerlijke weer hebben kunnen genieten. Op het terras bij Graaf ter Horst was het biertje dubbel lekker.

 • Astrid

  Een korte, zonnige, maar frisse (-4 graden) wandel dag vandaag! Kris kras door de bossen. Maar ook leuke stukken in de buiten gebieden van Horst. De route is nog prima te volgen. Wij hebben weer genoten.

 • Harry

  Vandaag, 7 februari 2023, deze wandeling in de ochtend bij -3 gemaakt. Genoten van de mooie natuur en landelijke omgeving. Precies volgens de beschrijving gewandeld. Alleen daar waar geschreven wordt over fietsroute 87 blijkt dat dit inmiddels fietsroute 72 is. Verder een heldere en duidelijke beschrijving.
  Bedankt.

 • Astrid

  We hebben deze wandeling al eens eerder gelopen maar dan in de winter. Nu heerlijk bij een lente zonnetje. Lijkt meteen een heel andere route! Ook in het voorjaar zijn er paddenstoelen te spotten. Onze vondst van vandaag: Kapjesmorielje, Bokaalkluifzwam en de Grote Schotelkluifzwam.

Leave a Comment