Comments ( 3 )

 • Will van Horen

  Dag Jos
  Deze route kortgeleden gelopen. De knuppelbrug is helemaal vernieuwd en heet nu Vlonderpad volgens Natuurmonumenten en is heel goed gegaanbaar
  “natuurgebied De Krang met leuke knuppelpaadjes”

  Voorstel: wijzigen in
  DE KRANG MET GEHEEL VERNIEUWD VLONDERPAD

  Verder is de afsluitboom er niet meer, was een dikke tak die inmiddels weggerot is en op de grond ligt.
  Voorstel: onderstaande alinea wijzigen, als aangeven.

  “U struint tussen 2 alleenstaande boompjes door en probeer een pad door de wildernis te vinden. Blijf zoveel mogelijk RD lopen. U komt op enig moment bij een afsluitboom uit. Voorbij de afsluitboom volgt geruime tijd de zandweg RD. Negeer zijpaden. Aan de T-splitsing gaat u R over de asfaltweg.”

  voorstel wijziging
  U struint tussen 2 alleenstaande boompjes door en probeert een pad door de wildernis te vinden. Blijf zoveel mogelijk RD lopen, links aanhoudend.
  U komt op hoek afrastering uit bij zandweg RD, tussen bosrand en afrastering. Negeer zijpaden. Aan de T-splitsing gaat u R over de asfaltweg.

  PS had een foto en krantenartikel over het Vlonderpad bij willen voegen, maar dat kan niet?

 • Margot Langhmans

  Dag Jos,
  Wij hebben deze wandeling half novermber gedaan. Het 2de stuk in De Krang, met later het Vlonderpad is inderdaad het leukste stuk van de wandeling. Ook het graspad langs de beek(punt 5) waar we eerst over het hek moesten klimmen en denken een burcht van een bever(?) gespot te hebben was tof om te doen.

  Melding:
  Punt 3: “even verder kunt u rechts via klaphekje naar een mooi ven lopen” : het ven was er niet. Misschien staat het droog? Het water in het vennetje links stond ook wel heel erg laag.
  Bij punt 4: “aan de asfaltweg gaat u L. Na 100m gaat u R (De Krang/blauw) over de bosweg.” Hier vonden wij rechts wel een mooi ven, zonder klaphekje.

  Mvg,

 • Anna Brull

  Hallo Jos,
  Deze wandeling gedaan op 7 november.Heel leuke wandeling !
  Je kunt zelfs in Swartbroek pauzeren bij Be-j Sanne! Als je bij nr3 het paadje links voor de kerk neemt, loop je zo tegen aan! Het ligt dus tegenover de kerk in het gebouw waar ook de basisschool in zit.

  Mvg

Leave a Comment