515. Huppenbroich

Comments ( 4 )

 • Ruud

  Op donderdag 4 juli 2019 daze prachtige route gelopen.
  Eifelgold Rooding hotel niet gezien dus helaas geen koffie.
  Routebeschrijving was vender perfect.

 • Roy Knops

  Prachtige en pittige route met veel lange klimmetjes en mooie Eiffel vergezichten.

 • Hans Heidendal

  Op een stormachtige herstdag deze schitterende wandeling gelopen vanuit Einruhr. Pittig maar zooo mooi! Steeds vanuit een andere hoek uitzichten over de Ruhrsee. De vlammende najaarskleuren in de bossen maakten deze wandeling heel speciaal. Minder was dat ik op de terugweg weer eens geflitst werd door een van die vermaledijde Duitse flitspalen. Rijdt in Lammersdorf niet sneller dan 30 km ( snelheidsbeperking staat nergens aangegeven) want je krijgt geheid een boete in je bus.

 • Stefan en Ank

  Prachtige wandeling, fantastische uitzichten, vriendelijke mensen onderweg. Echt een aanrader. Heel erg pittig (omdat de eerste paar kilometer bergaf gaan had ik 3 dagen later nóg spierpijn op plekken waar ik dat normaal niet heb) maar zeker de moeite waard!

Leave a Comment