Comments ( 4 )

 • Roland

  Op 22 oktober deze tocht gelopen. Bijzonder mooie paden door de rustige bossen en langs het (helaas bijna droogstaande) stuwmeer. De mooie herfstkleuren, de paar avontuurlijke klimmetjes, de Leeuw op de stuwdam aan het einde van de tocht en niet te vergeten de perfecte routebeschrijving en GPS bestand maken dit m’n favoriete route van m’n wandeldagen in de Ardennen

 • han bosma

  24 aug 2020 deze route gelopen via de gps. mooie route en lekker rustig wandelen.
  wilde deze al n paar jaar lopen.

 • Ank en Stefan

  Heel erg mooie wandeling, ook voor het voorjaar (ongeveer 18 graden) perfect. Soms had ik de neiging stiekem een stukje af te korten maar ik ben toch blij dat we dat niet gedaan hebben. Aanrader!

 • Hans Heidendal

  Al n tijdje niet meer gewandeld. En wat is er dan mooier om de draad weer op te pakken op een rustige maandagochtend met een rondje Lac de la Gileppe? Een van de mooiste stuwmeren van Belgie. En ja hoor, aan het einde van de tocht de leeuw natuurlijk die braaf op de uitkijk zat. Mooi!

Leave a Comment