522. Les Villettes

Comments ( 2 )

 • Bernd Dossing Bockreiterstr.32 D-52134 Herzogenrath

  Hallo Jos

  Sind gestern die Tour gegangem.Durch die vielen Regenfälle der vergangenen Tage war diese Tour eine Herausforderung.Wasser,Wasser und nur Wasser.
  Leider ist die Einkehrmöglichkeit Le Relais des Pecheurs geschlossen,steht zum Verkauf.

  Gruss Bernd aus Herzogenrath

 • Kenneth

  Gisteren (16/10/2021) heb ik deze route gewandeld. Ik vond het een hele mooie en afwisselende route, alleen enkele lange stukken asfalt konden de pret wat drukken. De routebeschrijving klopt nog grotendeels, maar … de uitzichten in punt 1 en 2 zijn dichtgegroeid (al zal je in de winter misschien nog wel tussen de bomen door kunnen kijken). Het graspad na het (voormalige) “mooi uitzicht op het dorpje Trou-de-Bra” (begin van punt 2) is in het begin gedeeltelijk dichtgegroeid (misschien ook seizoensafhankelijk).

Leave a Comment