523. Illikhoven

Comments ( 2 )

  • Gerda van de Ven

    Beste Jos,
    In tegenstelling tot de tekst is de route wel te lopen ook gecombineerd met wandeling 198. Echter ik heb enkele opmerkingen. Bij punt 1, er is geen wit huis meer en ook geen 4-sprong maar is een 3-sprong geworden. Bij het beginpunt van deze wandeling is weer een uitspanning in bedrijf, Het Maashuuske.

    Met vriendelijke groet.

  • Sjef Schmit

    Vandaag deze wandeling in de volle zon gelopen in combinatie met wandeling 198. De beschrijving was niet meer actueel. Route aangepast evenals de kaart en gps. Een mooie wandeling om lekker uit te waaien en de Maas werkzaamheden van dichtbij te bekijken. Wat wordt er veel zand verzet. Veel kranen en vrachtauto’s die op en neer rijden. Het gebied is heel groot dus er valt genoeg te bekijken.

Leave a Comment