523. Illikhoven

Comments ( 3 )

 • Gerda van de Ven

  Beste Jos,
  In tegenstelling tot de tekst is de route wel te lopen ook gecombineerd met wandeling 198. Echter ik heb enkele opmerkingen. Bij punt 1, er is geen wit huis meer en ook geen 4-sprong maar is een 3-sprong geworden. Bij het beginpunt van deze wandeling is weer een uitspanning in bedrijf, Het Maashuuske.

  Met vriendelijke groet.

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze wandeling in de volle zon gelopen in combinatie met wandeling 198. De beschrijving was niet meer actueel. Route aangepast evenals de kaart en gps. Een mooie wandeling om lekker uit te waaien en de Maas werkzaamheden van dichtbij te bekijken. Wat wordt er veel zand verzet. Veel kranen en vrachtauto’s die op en neer rijden. Het gebied is heel groot dus er valt genoeg te bekijken.

 • Robert Blom

  Op deze zonovergoten zondag in februari (18+) de combiwandeling 198+523 gewandeld. Als aansluiting op 198 eerst een bezoekje aan het Grensmaasproject bij het uitkijkpunt Trierveld en vervolgens door naar Illikhoven voor Koffie en Vlaai to go bij de sponsor van de wandeling en dit bovenop De Brök met schitterend uitzicht geconsumeerd. Vervolgens weer zuidwaarts via grotendeels verharde wegen en enkele graspaden richting Grevenbicht/Papenhoven. Klein stukje over de dijk en dan de dorpen zelf in langs de voetbalvelden van fusieclub Argo. Vervolgens wandeling 198 weer voortgezet. Route prima beschreven.

Leave a Comment