524. Maria Hoop

Comments ( 2 )

  • Astrid

    Een mooie, afwisselende wandeling.
    De wilde zwijnen had goed hun best gedaan. De grond was flink omgewoeld op het einde van punt 5. Daardoor was het 1,3 km ploeteren om weer op de harde weg te komen. We wistte niet dat wilde zwijnen zo’n puinhoop van konden maken!! Maar het mooie Annendaalsbos maakte weer veel goed.

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 390 deze wandeling gaan lopen. Ook nu weer een flink stuk door de bossen met leuke paadjes dan de grens oversteken Duitsland in een flink stuk langs de weilanden en een begroeid pad langs een beekje. Het was nogal modderig, maar te doen. Terug in Nederland weer langs de akkers en dan langs de bosrand een lang stuk wat omgeploegd was door de wilde zwijnen . Dat is inderdaad ploeteren. Weer terug de bossen in dan richting eindpunt.

Leave a Comment