527. Basse-Bodeux

Comment ( 1 )

  • Rolf

    Prachtige wandeling, hele mooie vergezichten en afwisselend. Gelopen 2/8/2020. De totale afstand met het uitstapje naar het kasteel erbij is 20.3 km. De totale stijging/daling als je alle hoogtemeters optelt is 575 m.

    In het begin wat spoorzoeken: het pad na 250 m vanaf de verharde weg in punt 1 ligt ongeveer op 2/3 van de hoek waar je begonnen bent en de duidelijke knik in de asfaltweg die je voor je ziet als je erop loopt. Je komt inderdaad uit op een graspad dat vrijwel meteen daarna R een smal paadje wordt; na de veldweg scherp rechts is het zeker 80 m voordat het pad naar links begint. Daarna wijst het zich vanzelf. In punt 4 is het inderdaad prachtige Ardennenpaadje door het bos niet blauw gemarkeerd, maar rood (en de omgevallen bomen zijn weggehaald). Bij de smalle doorgang staat dat het prive domein is waar overdag bezoekers welkom zijn. De smalle doorgang aan het einde staat er wel maar is onderdeel van een veel breder pad.

Leave a Comment