Comments ( 4 )

 • Angelique

  Werkelijk weer een prachtige wandeling, zoals al deze wandelingen op Wandelgids Zuid Limburg.com. Alles weer heel goed omschreven, soms zelfs een beetje té goed! Wij hebben al veel mooie wandelingen gelopen vanaf deze fijne website.
  Leuke anekdote bij deze wandeling: Bij punt 1, richting Wolfhagen, staat een verkeersbord met: Let op: Vliegend Hert. Helaas hebben wij ‘m niet gezien, maar het is een zeldzaam dier.

  Bij punt 3, als je net van de visvijver richting de Alfa brouwerij loopt, staat er bij de 3-sprong geen wegkruis meer. Eigenlijk moet je na de visvijver (hier waren ze in mei 2020 bezig met het bouwen van een grote houten hal) het 2e smalle straatje linksaf, wat lichtjes omhoog loopt. Het kan bijna niet mis.

 • Astrid

  Wat een heerlijke wandeling. Met verschillende mooie holle wegen. Nog niet zolang geleden een route vanuit Schinnen (route1323) gelopen. Sommige stukken overlapt met deze route maar omdat je nu van de andere kant komt ziet het er weer heel anders uit. Je volgt ook een prachtig stuk langs de Geleenbeek. Even verder op, mezelf getrakteerd op een warme chocomel met slagroom (to go) bij Brasserie Peil 5. Waar je een mooi uitzicht had over de visvijver. Via een leuke holle bospad sta je ineens weer in het kleine plaatsje Puth. Goed omschreven en fijne wandeling.

 • Bart en Petra

  Vandaag deze erg mooie wandeling gelopen met heerlijk weer. Absolute aanrader.
  Vanwege diverse werkzaamheden met afsluitingen door werkzaamheden even moeten improviseren.
  Onverlet blijft dat we nog steeds genieten van de vele mooie wandelingen!!

 • Mark

  Afwisselende, redelijk vlakke wandeling. De aankomst was een beetje moeilijk vanwege een wielrennen, maar het lukte.
  Opmerking voor de GPX track: De twee vlonderpadden zijn niet opgenomen in de GPX track. En na het tweede vlonderpad moet je de beschrijving volgen en niet de track. Het oude pad langs de Mulderplas is geblokkeerd met een houten hek. De beschrijving in de PDF werkt zonder problemen.

Leave a Comment