535. Nijswiller

Comments ( 7 )

 • Silvia

  Prachtige afwisselende wandeling

 • J

  Als het meerdere dagen geregend heeft, dan moet je er rekening mee houden dat de route erg modderig is en dat het op sommige plekken erg glad kan zijn.

 • Robert Blom

  Rond het middaguur, toen de buienradar aangaf dat het even droog zou zijn, vanuit Nijswiller op pad voor deze leuke wandeling met een enkele klim en onderweg op tal van plaatsen geweldige uitzichten. De paden begonnen langzaam weer drassig te worden, maar het was nog goed te doen. Ontzettend leuk slotstuk bij de afdaling met mooi uitzicht op Nijswiller tijdens deze verder goed beschreven wandeling en toen snel huiswaarts, want de buien begonnen weer.

 • L&L

  Wij hebben inmiddels bijna 600 wandelingen van Jos gelopen, en wij zijn van mening dat dit een van de mooiste is. Wat een prachtige panorama’s en dat met maar matige klimmetjes. Vandaag was het dan wel een prachtige zonnige dag met strak blauwe lucht, en dan zijn de vergezichten op z’n mooist! Deze voor de 2de keer gelopen, en hij krijgt van ons een 9!! We hebben weer genoten, Jos!

 • Josine Kurvers

  Heel mooie wandeling, al was het vandaag wat mistig.
  Bij punt 4 is een stukje tekst verdwenen:
  Boven aan de ongelijke kruising in het buurtschap Hilleshagen steekt u schuin re. de doorgaande weg over en neemt bij wegkruis de weg li (rood) langs huisnummer 57. (overgenomen van eerdere tekst van deze wandeling)

  Veel succes.

 • Liesbeth én Ton.

  Mooie wandeling, veel afwisseling. Laatste stukje even opletten om de hekjes niet te missen.

 • Martin Hermans

  Werkelijk een prachtige en vooral rustige wandeling. Heel afwisselend.
  Je komt op paadjes waarvan je vermoedt dat je verkeerd zit. Echt geweldig.

Leave a Comment