Comments ( 5 )

 • Astrid

  Grote stukken met heide waar je doorheen loopt. Dus vooral in augustus zullen dit mooie plaatjes opleveren.
  Even lekker uit waaien bij de Maasplas De Lange Vlieger en struinen langs de mooie vennen.
  Bij punt 6 waar je aan de kruising voor naaldbos RD mag , hebben ze de naaldbomen gekapt. (Door de droogte zijn deze naaldbomen verzwakt/dood en worden ze massaal aangevallen door de kever genaamd Letterzetter. Deze kevers maken velen gangetjes in de bomen. Waardoor ze beter gekapt kunnen worden)

  Maar de route is nog prima te volgen!

 • jeu

  Vandaag een mooie wandeling gemaakt tot punt 4. Alleen jammer dat het hele natuurgebied de Beegderheide is afgesloten ivm coronavirus. Tot welke datum deze is afgesloten weten we niet.

 • Margriet

  Vanmiddag deze route gelopen en genoten van de heide die in bloei staat! Leuke afwisselende wandeling die goed was aangegeven.

 • Sjef Schmit

  Een prachtig gebied d Beegderheide. Soms hoor je wel even de autoweg, maar dat mag de pret niet drukken. In elk jaargetijde is deze wandeling te lopen. Wandelkaart, beschrijving en gs zijn weer aangepast, dus ga genieten tijdens de wandeling. Ik heb dat vandaag gedaan samen met wandeling 544.

 • Anita

  Prachtige afwisselende wandeling! Heel erg fijn dat alles goed is aangegeven en uitvoerig is beschreven, dat loopt heel ontspannen.

Leave a Comment